Velikonoce se blíží a s nimi i časté dilema, jakou delikatesu předložit hostům u svátečního stolu a také koledníkům na posilněnou během pomlázky.
Československé Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy nabízí bezpočet neodolatelných řešení.

Co takhle k pomlázce naservírovat čerstvý chléb s domácími škvarky a jarní cibulkou nebo vyhlášenou Žitavskou klobásu, Pražskou šunku, bramborový salát či velikonoční nádivku s bylinkami podle tradiční slovenské receptury?

Vhod určitě přijde i velikonoční pečivo a také nejrůznější varianty obložených chlebíčků – kromě šunkové či vajíčkové klasiky třeba i chlebíček s ikonickou košickou treskou nebo lahodné Zipser párky a klobásky. Vítaným zpestřením sváteční tabule budou zvěřinové speciality – delikátní jelení fuet, jelení klobásy uzené studeným kouřem, myslivecký salám pikantní nebo v jemnější verzi s hříbky, paštika z divočáka s 55 % kančího masa nebo paštika s dančím masem a bylinkami.
V Bistru U Býka rádi a s láskou připraví čerstvé občerstvení také na objednávku, což ve velikonočním shonu ušetří cenný čas.


Bistro U Býka na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska. Většina produktů pochází přímo od společnosti TAURIS, která na Slovensku reprezentuje špičku potravinářského segmentu.
Bistro u Býka:
Otevírací doba:
PO – PÁ: 8.00 – 20.00 / SO 9.00 – 20.00 / NE – ZAVŘENO
Produkty dostupné v Bistru U Býka lze nyní objednávat také online přes platformu Foodora.
Více informací najdete na www.bistroubyka.cz.








Zdroj foto: Bistro u Býka