Velikonoční tip: Sváteční hostina začíná v Bistru U Býka!

Velikonoce se blíží a s nimi i časté dilema, jakou delikatesu předložit hostům u svátečního stolu a také koledníkům na posilněnou během pomlázky.

Československé Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy nabízí bezpočet neodolatelných řešení.

Velikonoční tip: Sváteční hostina začíná v Bistru U Býka!

Co takhle k pomlázce naservírovat čerstvý chléb s domácími škvarky a jarní cibulkou nebo vyhlášenou Žitavskou klobásu, Pražskou šunku, bramborový salát či velikonoční nádivku s bylinkami podle tradiční slovenské receptury?

Velikonoční tip: Sváteční hostina začíná v Bistru U Býka!

Vhod určitě přijde i velikonoční pečivo a také nejrůznější varianty obložených chlebíčků – kromě šunkové či vajíčkové klasiky třeba i chlebíček s ikonickou košickou treskou nebo lahodné Zipser párky a klobásky. Vítaným zpestřením sváteční tabule budou zvěřinové speciality – delikátní jelení fuet, jelení klobásy uzené studeným kouřem, myslivecký salám pikantní nebo v jemnější verzi s hříbky, paštika z divočáka s 55 % kančího masa nebo paštika s dančím masem a bylinkami.

V Bistru U Býka rádi a s láskou připraví čerstvé občerstvení také na objednávku, což ve velikonočním shonu ušetří cenný čas.

Bistro U Býka na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska. Většina produktů pochází přímo od společnosti TAURIS, která na Slovensku reprezentuje špičku potravinářského segmentu.

Bistro u Býka:

Otevírací doba:

PO – PÁ: 8.00 – 20.00 / SO 9.00 – 20.00 / NE – ZAVŘENO

Produkty dostupné v Bistru U Býka lze nyní objednávat také online přes platformu Foodora.

Více informací najdete na www.bistroubyka.cz.

Zdroj foto: Bistro u Býka

Související příspěvky